Saknad

2013-11-30 18:48:11 VÄr Àngel William
» Kommentarer(0) «Saknaden efter dig Àr oÀndlig, likasÄ min kÀrlek för dig. Det gör sÄ ont att sakna dig, att leva utan dig, att Àlska dig hÀr nere frÄn jorden. Varför just du... VÄr fina prins, vad jag saknar dig.


En jul utan barn...

2013-11-25 22:29:22 Texter
» Kommentarer(1) «


Ont... Det gör ont.

Den första snön

2013-11-22 17:35:35 VÄr Àngel William
» Kommentarer(1) «Den första snön. Var hos dig idag och bytte till ett nytt ljus. Älskade du, snart Ă€r vi inne pĂ„ vĂ„r 6e mĂ„nad utan dig. Vi saknar dig mer och mer för varje dag som gĂ„r. Den hĂ€r julen kommer bli sĂ„ fel... En jul utan ett barn. Men jag Ă€r glad att hösten Ă€r förbi Ă€ven om jag dagligen tĂ€nker pĂ„ att du skulle varit hĂ€r nu.


Tufft

2013-11-19 16:18:56 Texter
» Kommentarer(0) «


HÀr Àr det tyst...

Men det Ă€r tufft att lĂ€ra sig leva med en ny orsak till varför du dog. 

Som grĂ€dde pĂ„ moset spelades nyss en lĂ„t upp pĂ„ tv'n vi valde till Williams begravning. 

Nu vidare mot förĂ€ldrargruppen för oss som förlorat barn. 

Tufft besked

2013-11-11 19:17:47 Texter
» Kommentarer(1) «


Idag fick vi ett tufft besked... 
 
NÀstan 5 mÄnader efter att William tagits ifrÄn oss fick vi idag veta att hans bortgÄng inte Àr pÄgrund av psd... Det fanns alltsÄ en anledning. Livets spolades tillbaka alla dessa mÄnader och vi Àr tillbaka pÄ ruta ett igen, med nya tuffa besked och alla vÄra sÄr Àr upprivna Ànnu en gÄng.

Farsdag

2013-11-11 09:34:02 VÄr Àngel William
» Kommentarer(1) «


(Sista bilden pÄ oss tre tillsammans.)

IgĂ„r var dagen hĂ€r...  Dagen vi lĂ€ngtar efter för att fĂ„ fira tidigare. En dag som nu i stĂ€llet var fylld med sorg, saknad och förtvivlan. Vi skulle ju fĂ„tt firat vĂ„rat Ă€lskade barn nu vi med och gett Henrik sin allra första farsdag med ett levande barn.

Men vÄr Àlskling Àr i himmelen, men Henrik Àr lika mycket pappa som vilken annan pappa som helst. I mina ögon Àr han den finaste pappan efter allt han gjort och gör för William dÄ vi hade honom hos oss, nÀr jag var gravid och Àven nu efter i all denna sorg. Jag önskar att han fick se sig sjÀlv genom mina ögon ibland och se hur fantastisk han faktiskt Àr. Jag Àr sÄ tacksam att han Àr pappa till mitt barn.

Farsdag har varit en laddad dag med tusen kÀnslor. Samtidigt som vÄrat liv stÄr still sÄ gÄr alla andas pÄ som vanligt och de fÄr fira dagen pÄ sÀttet vi Àven borde fÄtt göra det pÄ.

Jag vet inte riktigt vart jag ska avsluta detta inlĂ€gg med... Vi saknar dig sĂ„ William, det gör vi verkligen. VĂ„ran Ă€lskling. ❀

NÄgot att lÀgga pÄ minnet. Bilden Àr gjort och ihopsatt av mig men dela den gÀrna.

2013-11-08 22:08:28 Bilder
» Kommentarer(1) «
Bilder

2013-11-03 11:52:01 VÄr Àngel William
» Kommentarer(0) «


NÄgra bilder ifrÄn igÄr i minneslunden.

Det Àr verkligen nÄgot speciellt med minneslundar. Alla ljus tillsammans blir som ett stort eld hav. SÄ vÀrmande trotts kylan ute. SÄ mycket ljus trotts allt mörker. VÄr Àlskling Àr lÄngt ifrÄn ensam dÀr han ligger nerbÀddad för sin sista vila. Jag blev varm i hjÀrtat av att jag, Henrik, mina förÀldrar, min syster och mina morförÀldrar var dÀr och lÀmnade saker till William och tÀnde ljus. Och för alla som uppmÀrksammat honom under en sÄn dag som Henriks förÀldrar, vÀnner och slÀkt. Att han fÄr synas som vilket annat barn som helst, det Àr viktigt för oss.

Nu har vi precis varit och köpt fika, dags att hoppa in i duschen innan vi ska ta oss till kyrkan vid 2 för att vara med i en ceremoni för oss förÀldrar och vÄra nÀrstÄende nÀr vi förlorat ett eller flera barn. En fin gest som för oss blir en sjÀlvklarhet att medverka i.

Hoppas ni alla haft en trevlig helg!

Minneslunden

2013-11-02 23:18:07 VÄr Àngel William
» Kommentarer(0) «Föralltid saknad och Àlskad. NÀr vi kom hem till mina förÀldrars trappa idag efter att vi varit och hÀlsat pÄ dig brast allt. Varför du William? Jag skulle ju fÄ gÄ runt och vagga om dig och inte hÀlsa pÄ dig i en minneslund. Vi tÀnde ljus, satte blommor som din mormor hade fixat och lÀmnade en krans jag gjort.

Jag, vi... Saknar dig i varje sekund. Du kommer alltid att fattas oss Àlskling.