Ett år och en lillebror

2014-06-15 18:45:20 Texter
» Kommentarer(0) «


Jag trodde att jag skulle orka att klara av att skriva igår men det gjorde jag inte. Igår var det ett år sen vi fick veta att William hade fått vingar och blivit en ängel. Om det har blivit lättare att leva med sorgen? Nej. Jag saknar honom minst lika mycket om inte mer än vad jag gjorde för ett år sen. Det enda skillnaden idag är att jag inte bara kan se på allt som har med William att göra med sorg utan även med så otroligt mycket lycka och kärlek med. Imorgon är det hans 1årsdag. Jag försvåras många gånger över att jag faktiskt tagit mig hit där jag är idag. Att mitt hjärta fortsatte att slå trotts att hans stannade. Samtidigt som jag flera gånger i början bar vela ge upp för att sorgen och smärtan gjorde så ont så är jag så glad för att jag kämpade på och försökte förstå att det aldrig skulle vara en utväg som William skulle vilja att jag tar. Jag vet att han finns med mig och håller min hand osynligt tills den dagen då vi ses igen. 

En annan orsak till varför jag är så glad för att jag aldrig gav upp är för att jag tre månader ca efter Williams bortgång blev gravid igen. Jag valde att inte ta med detta i bloggen dels för att jag inte vill att den skulle handla om en graviditet och dels för att jag var så rädd att något skulle hända igen samt att jag inte vill att folk ska tro att "allt" är bra nu. William kommer alltid att fattas mig, det kan inga barn i världen ändra på. Men det vill jag heller inte. Lillebror Olle kom till världen för 3 veckor och en dag sen, den 24 maj (en dag efter min födelsedag) i V 35+1. Han hade bråttom vårt lilla mirakel. Ingen är mer tacksam för det lilla livet som kom till oss än oss. Han gjorde livet ljust igen och för mig känns det lättare att andas igen. Vi vågade aldrig hoppas på eller tro att vi faktiskt en dag skulle ha ett levande barn hos oss, men nu står vi här... Med en son i himmelen och en son hos oss i våra famnar. Båda så älskade och efterlängtade båda två. Våra älskade barn. 

Imorgon är det Williams ett årsdag. Då ska vi lämna blommor, ljus och ballonger till honom i minneslunden. Det enda fina vi kan ge vår lilla ettåring i himmelen. ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback